Ahoj Bohouši, já závod pořádat zatím nebudu. Vloni jsem jel 46 závodů a ještě si chci naplno užít poslední rok(y) na kole a zkusit jich dát letos 50 a více...tak snad potom pokud budu naživu a bude mi sloužit zdraví. Určitě to ale bude na konci března až konec dubna, pravděpodobně na jihu ústeckého kraje. Jakýsi otvírák sezony typu "Hlohovec". Budete ale ochotni přijet, když to bude mimo západní čechy ? Co jsem si všiml, tak ani na pěkné závody JAL vás ze ZAL moc nejezdí i když to nemáte nijak daleko. A pokud to bude i mimo ligu, tak asi nikdo, že ? Moje předešlá poznámka byla podle mých myšlenek, kdy jako pořadatel bych usiloval o co nejméně kolizní termín, aby bylo více účastníků a pak vymýšlel další související věci. Asi to přehodit termínově jde, když už byly posuny v letošním kalendáři. Je to všechno ale věc názoru a připouštím, že se mohu na věc dívat moc růžovými brýlemi...a jak jsem psal již minule ...mám velký respekt k pořadatelům a všem přeji co nejvíce lidí na startu, bez kterých to celé dříve nebo později umře. V UACu již panuje poskleslá nálada...nenechte se nakazit. Všem přeji šťastné kilometry, hlavně bez pádů a Jardovi speciální dík...zatím to ale vypadá, že letos ZAL vůbec nestihnu