29.9. to bohužel není Sušice v západních Čechách, ale někde u Moravské Třebové :-)
29.9. to bohužel není Sušice v západních Čechách, ale někde u Moravské Třebové :-)
...já ti čas klidně napíšu...dojezdovej se severních čech mám přes 3h, takže start nejdříve ve 12:-) ...a co je to za časovku, která na mě vyskočila na netu ???...Sušice 29.9., 9.závod Cykloman, 21km ???
Časovka na Modravu přeložit nejde z důvodu povolení NP Šumava pouze k určitému datu. Děkuji všem za nabídku termínů, jen mi u nich chyběly časy, kdyby by se vám to hodilo🤣🤣🤣
Ahoj, kdyby se to přeložilo, tak super....ale : 21.9. je Kalich (Malá Skála) 22.9. Okolo Valtic (jižní asie) 28.9. časovka na Andělku (KV) no a 29.9. o Maraton Česká Lípa už vůbec ne...ten je svatej :-). Ono se to hezky píše, ale pořadatel si z těch řádků asi může vykroutit hlavu. Přimluvil bych se za říjen....no, něco s tím udělejte, týhle superčasovky by byla škoda
Zrušení tohoto termínu z důvodu vyšší moci je rozumné. Přeložení třeba o 2 týdny by bylo fajn, že se to termínově někomu nehodí ... to je stará vesta, vždycky se to někomu nebude hodit. Nakonec by to mohlo být pěkné "přeložení".
Určitě rozumné rozhodnutí, i když lépe by se četlo "časovka Modrava přeložena .......". Záleží ovšem na rozhodnutí pořadatele. Zdary Vary!
"Právě jsem dostal zprávu: "časovka je zrušená"
Ahoj, ve všem pravda. Což o to odjet časovku (rozhodně nic příjemného), já vidím problém hlavně při cestě zpět. Když by se časovka posouvala, tak prosím ne o týden ani o dva. To jsou ještě jiné pěkné a naplánované závody, které je škoda oželet. Možná by byla i varianta někdy v týdnu odpoledne po práci? Makejte a sportu zdar. J
Souhlasím. Já bych v tomhle tedy určitě nejel. Jezdím zde už přes 20 let a takovýto marast zde ještě v historii nebyl. A hlavně lidi: máme to jako hobby, takže bychom si to měli užívat a ne trpět. A tohle si fakt neužije ani závodník,ani pořadatelé.
Zdravím všechny, pokud by to šlo, jsem též pro přeložení, tohle bude nejspíše hodně drsný víkend a zaměstnávat nedejbože při nějaké nehodě záchranné složky , to nikdo nechce. Neumím si představit i cestu zpět po dojezdu do cíle.
Ahoj cyklisté a hlavně předsedo, už jsem za ty roky závodění toho hodně zažil, ale jestli mi po celkem počasím slušném ročníku láká poslední závod - časovka na Modravu v počasí, které má být, si nejsem jist. Není moc pravděpodobné, že se předpovědi nevyplní a i když to bude trochu lepší a nebo dokonce horší bude to mizerie o zdraví. Nejen kvůli teplotě (kolem 8° dole 2 až 4°C nahoře), nadměrnému lijáku, ale i větru (nárazy až 95 km/h - spadané větve, když ne strom). Vůbec jsem nemyslel na to závod zrušit, ale posunout třeba o týden, kdy už jsou předpovědi normální. Co vy na to? Pepa