Západočeská amatérská liga
?

Kalendář závodů

Diskuze

Diskutovat mohou jen přihlášení uživatelé.
JB
Jiří Baier
29.2.2024 20:58

Ahoj. Jezdíte? Mistrák SAC bych do kalendáře zařadil, vždy tam byl. Bonifikace v podobě koeficientu je ke zvážení. Je pravda, že zisk 2 x 15 bodů za účast je více než šlechetný. Cca 30 bodů v závěrečném účtu může hrát významnou roli a lepší umístění v sezoně nemusí být o výkonnosti, ale o účasti. Navrhuji mistrovské závody SAC ohodnotit 5 body navíc. Bude to motivační a podpoří konkurenci a úroveň startovního pole, kterou si MČR SAC zaslouží. Jezdci ZAL na MČR = ´živá´ ZAL. Luďka chápu, mám to podobně. Kolizní stav registruji zejména u časovky Stod (11.5. lepší), časovka Kt letiště (10.8. lepší). Kriterium v Písku? Určitě zajímavé, ale nezůstaneme u pro všechny bližší lokality na Lopatárně? O termínech píši jen proto, kdyby bylo takových názorů více. V opačném případě, jako bych to nepsal. Jinak, co se týče skladby závodů troufám si tvrdit, že ZAL má nejkrásnější kalendář. Možná bych na přes rok mohl uspořádat nějakou časovku do vrchu a zahrnout do kalendáře? Každopádně všem hlavně zdraví a chut´ tlačit do pedálů!

JP
Jaroslav Plánička
27.2.2024 18:09

Ahoj všem tak už k tomu kalendáři závodů vyjadrim. Ano závodů na letošek máme dost a jsem za to velice rád. A co se týká MR SAC jestli dát do kalendáře nebo ne? V neděli 3.3.24 by měla proběhnout schůze SAC a tam bych se měl dozvědět a dohodnout podrobnosti k MR SAC.To že závody nebude pořádat žádná liga z SAC ale Extraliga Masters asi víte. Můj názor je ten že MR SAC by jsme se měli zúčastnit ať už z tradice tak už i z toho důvodu srovnání celorepublikového. Jestliže závody MR SAC zařadím do našeho kalendáře tak budou bodovány jako normální závody ne jako mistrovské. A teď ještě odpověď pro Luďka já chápu že se dost našich závodů překrývá s tvým kalendářem ale Luďku hodně málo našich jezdců objíždí snad většinu závodů po celé republice jako ty. Samozdřejmě ti to přeji a jsem rád že závodíš i v naší lize.

Luděk Šmíd
27.2.2024 9:25

to já jsem naopak pro oba SACový mistráky. Pokud se již nezmění termíny letošních závodů, tak je hodně kolizních termínů a pro mě je letos použitelná méně než polovina závodů. Předchozí 2 roky vyšly termínově mnohem lépe. Mít proto více závodů není na škodu, obzvlášť, když to žádnou pořadatelskou zátěž neobnáší...jediná "práce" na tom je, aby šéf řekl ANO.

ZV
Zdenek Vlna
25.2.2024 21:15

Za mě, mistrák SAC bych vynechal. Závodů máme dost.