Západočeská amatérská liga
?

Tálín

Diskuze

Diskutovat mohou jen přihlášení uživatelé.
JB
Jiří Baier
10.5.2023 20:39

Ahoj. Souhlasím s Luďkem. 1.7. se jede časovka Mčr Masters v Sokolově, je škoda aby se ZAL závod kryl s tak vyznamnou událostí. S časovkou v Kt už počítám v termínu 6.8. tak, jak již bylo jednou změněno a všichni si podle toho zařídila plán roku. Lopatu chápu a termín je ok.Tolik názor za mě. Pokud trváme na náhradním závodě - třeba Brdy 11.6.? Zimáka nebo gravela máme všichni... . Případně ve dnech 5.-6.července se jedou 3 závody v Roudnici n L. (časovka, časovka trojic, silnice). Je to v podstatě nejvyznámější silničářský ´svátek´v Čr s účastí ze včech českých lig. Po dálnici, co by kamínkem dohodil. Zavod si lze prodloužit o pár dní pobytu s rodinou, večer se zmrskat s přáteli po vínech Polabské oblasti. Výstup na Říp je za odměnu. Roudnice je můj tip. :-)

Luděk Šmíd
5.5.2023 12:17

časovku Klatovy nechte, prosím, jak je - 6.8. (eventuelně 5.8.). V termínu Boletic se jedou v SAL Svinčice...co se podívat tam ? Stačí zavolat Rosťovi. Je to sice pro Vás malinko dál, ale pro jednou by se to mohlo zkusit. Boletice nejsou (např. z Klatov) nějak zásadně blíže

JP
Jaroslav Plánička
5.5.2023 9:43

Ahoj na 90% odpadne závod v Boleticích o tom chci mluvit s Robertem Plonerem, takže v pondělí budu vědět víc. Na termín Boletic bych vrátil časovku v Klatovech. K Lopatárně - termím jsem zamlouval v pulce Března bohužel 4.4.2023 jsem se dozvěděl, že 13.5.2023 jsou tam fotbalisti na celý den. Posunutí v jiný čas 13.5. není možný, protože tam mají celodenní turnaj a když oni hrají není uplně bezpečné tam závodit na kole. Stav na Lopatárně je tak, že fotbalisti jsou tam na prvním místě a až pak cyklisté. Fotbal tam přináší nejvíce peněz a vlastně celý areál drží na nad vodou.

Luděk Šmíd
5.5.2023 0:25

asi mi něco uniklo...co odpadne ? Pokud chcete zařadit další závod, tak bych chtěl zmínit, že 1.7. (termín Tálína) je MČR masters v časovce v Sokolově. Tak, prosím, raději mimo tento termín. ...i když Tálín je dobrej. Tenhle rok jsou docela drsný termínový kolize mezi ligama-Roadcupem-Masters. I jen obyčejnou změnou termínu "lopaty" mě ňáký blbý honění za kulatým nesmyslem zrušilo 260tku KL-Klíňák-KL. To nešlo jen posunout hodinu startu mimo ten zápas ? Giant liga se tam jezdí normálně pozdě odpoledne

JV
Jiří Voráček
1.5.2023 13:44

No neříkám, že je to špatný nápad,ale zase to bude další časovka. Když odpadl kopcovitý závod,tak si myslím, že by bylo dobré ho nahradit zase kopcovitým. Nabízí se třeba Nahořany.Krásný závod z bodu A do bodu B , žádné okruhy.

BM
Bohous Matousrk
29.4.2023 17:25

Ahoj, dnes jsme se bavily o tom, že asi odpadne 1 závod. Proč jste tam nezařadily Tálín, kde je suprová uzavřená trať s kvalitním povrchem. Navrhuji proto aby se k tomu všichni registrovaní vyjádřily, jestli mají zájem nebo ne. Ať rozhodne většina. Není to ani daleko a měření přes čipy. Bohouš